Syksyn ensimmäinen leiri käytiin Mikkelissä 10.-12.9.2010

26.9.2010

Kävimme syyskauden ensimmäisen leirin Mikkelin Wisa-areenalla 10.-12.9.2010. Wisa-areenan puitteet leirin järjestämiseen ovat lähes täydelliset. Kiinteää joustotatamia oli käytössä n. 600 neliötä + pari pienempää tatamia yöpymiseen. Ruokailut olivat areenan tiloissa aina harjoitusten lomassa ja jälkeen, joten leiriläiset saivat keskittyä kolmen päivän ajan olennaiseen, eli reeniin, syömiseen ja lepoon.

Ohjauksesta vastasi huippupari Nina ja Petteri Luukkainen. Leirin pääpaino oli kovassa randoriharjoittelussa, kisapäivän rytmityksessä sekä oman tokui-wazan hiomisessa. Kisaajille siis erinomainen paketti. Viimeisenä päivänä Nina opetti tekniikkana omaa vahvaa kouchi-garia, joka osui ja upposi.

Leirillä oli yhteensä n. 130 judokaa. Raahesta mattokahinoihin osallistui 7 judokaa ( Sami, Jere, Jonne, Vili, Lauri, Joona sekä Santeri ) ja laidalla porukkaa huoltajana tsemppasi Esa Laukka. Jonne ja Vili osallistuivat leiriharjoitusten lisäksi samaan aikaan salilla pidettyyn Judon Perusteet koulutukseen.

Valokuvia Mikkelin reissusta löytyy kuvagalleriasta.

Seuraava leiri 29.-31.10.2010 Joensuussa! Siellä pääohjaajana Manne Isoranta.

-Sami