Raahen Judo otti vahvan niskakahvan katanaan Pultti-Kuppi 1:ssä 22.1.2011.

23.1.2011

Pultti-Kuppi 1, 22.1.2011, Raahessa.

Raahen Judo tarrasi vahvasti kiinni katanaan Pultti-Kupin ensimmäisellä kierroksella 43 pisteen erolla toiseksi yhteispisteissä tulleeseen OJK:hon Oulusta. Katana -miekka on kiertopalkinto, jonka Pultti-Kupin kahdessa osakilpailussa eniten piteitä saanut seura saa vuodeksi haltuunsa. Raahen Judo on pitänyt katanaa hallussaan viimeiset kaksi vuotta. Nyt olisi siis hattutempun paikka ja ensimmäisen kierroksen jälkeen asetelmat on pedattu hienosti sitä varten. 12.2.2011 nähdään kuinka käy! Silloin otellaan Pultti-Kupin toinen ja ratkaiseva kierros.


Ensimmäisellä kierroksella oli komea raahelaisedustus. Yhteensä 31 kilpailijaa kotitatamilla ottelemassa taitaa olla jonkinlainen ennätys RaJudolle. Mahtava juttu! Mukana oli alle 15 vuotiaita poikia sekä tyttöjä. Valkoisesta vihreään vyöhön, ensikertalaisista kokeneisiin kisakoneisiin. Saaliina RaJudolle 6 sarjavoittoa, 4 kakkossijaa ja 13 kolmossijaa. Ja tietenkin paljon hienoja otteluita.

Kisojen yhteydessä palkittiin myös muita ansioituneita raahelaisjudokoita. Vuoden judoka -palkinnon pokkasi itselleen Enni Kalaja kilpailumenestyksellään. Raahen Judon hupparilla palkittiin hyvästä ja pitkäjänteisestä juniorityöstä muksujudo-ohjaaja Sanna Toppila sekä junioriohjaajat Sini Pollari ja Marjo Keränen. Kiitokset heille!

Tatamin raahelaisedustus ei jäänyt pelkästään kilpailijoihin, vaan otteluissa oli mukana myös viisi tuomarikokelasta. Alueen tuomarivastaava Jani Suokanerva oli paikalla arvioimassa kokelaiden tasoa. Jokainen kokelas läpäisi seulan ja näin ollen heille myönnettiin tuomarilisenssi kaudelle 2011. Lisenssin saivat Ari Kalaja, Enni Kalaja, Jere Impola, Juho Korkiakangas ja Sami Pirinen Raahen Judosta.

Suuret kiitokset kaikille kilpailijoille ja huoltajille osallistumisesta sekä talkooporukalle kisojen sujuvasta läpiviennistä!

-Sami