KILPAILUMATKA KENSAPUU -SHIAIHIN KALAJOELLE LAUANTAINA 5.2.

25.1.2011

Kilpailumatka Kalajoelle Kensapuu –shiaihin 5.2.2011

 

Lähtö: linja-auto lähtee kohti Kalajokea lauantaina 5.2. klo. 07.30 Urheilutalo Raahelan pihasta.

Punnitus: 8.30 – 9.30

Ottelut: 11.00 alkaen

Paluu: kisojen jälkeen n. 16.00-18.00.

Osallistumismaksut: 18€ / kilpailija. Jokainen kilpailija maksaa osallistumismaksunsa itse käteisellä Samille matkan aikana. Seura hoitaa tilitykset järjestävälle seuralle.

Kyytimaksut: kyyti on kilpailijoille, toimitsijoille ja tuomareille ilmainen. Kannustusjoukoille kyyti maksaa 5€ / henkilö.

Ilmoittautumiset: maanantaihin 31.1. mennessä nimenhuuto.com ( suositeltavin vaihtoehto ) tai seuran ilmoitustaululla oleva lomake. Seura hoitaa ilmoittautumiset kootusti eteenpäin järjestävälle seuralle. Myös kannustusjoukkojen toivotaan ilmoittavan tulostaan etukäteen, jotta tiedetään keitä matkaan on lähdössä. Ilmoittautua voi sähköpostilla: sami.pirinen@gmail.com. Linja-auto voi viedä porukkaa viettämään päivää myös kylpylä SaniFanissa kisojen ajaksi, sillä varauksella, että kyytiin mahtuu. Mahdolliset kylpylään liittyvät varaukset ja maksut jokainen hoitaa tietysti itse. http://www.hiekkasarkat.fi

Mukaan: kilpailijoille normaali kisavarustus eli puhdas ja ehjä judogi, passi, ID-kortti, peseytymisvälineet, juomapullo, lämmintä vaatetta ja evästä ( hedelmiä, leipää jne. ). Juomana mukaan vesi tai hiilaripitoinen urheilujuoma ( hart-sport, gatorade jne. ), myös vähäsokerinen mehu on ok. Ei limsoja eikä energiajuomia. Ennen otteluita ja otteluiden välissä EI syödä karkkia, sipsejä tai muuta vastaavaa. Otteluiden jälkeen käydään ehkä yhdessä syömässä, joten siihen on syytä varata sopiva summa rahaa.

Kisakutsu: http://www.judoliitto.fi/ tai http://raahenjudo.sporttisaitti.com/tapahtumat-ja-kalenteri/

Tiedustelut: matkanjärjestäjä, Sami Pirinen, 044-3795946, sami.pirinen@gmail.com

linja-autonkuljettaja, Jukka Tanskala, jukka.tanskala@raahentilausliikenne.fi